(P) Serviciile de închirieri auto – soluția perfectă pentru un mijloc de transport sigur și eficient!

DCBusiness Team |
Data publicării:
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Dacă nu folosiți o mașină în mod regulat, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să închiriați o mașină atunci când este nevoie sau chiar este o idee bună să dețineți o mașină personală.

Închirierea regulată a unei mașini poate fi intradevar costisitoare, însă dacă o faceți ocazional, doar la nevoie, reprezintă cea mai bună opțiune dacă vă doriți să aveți un autoturism pe care să vă puteți baza, cu atât mai mult dacă știți că nu vă este necesară în viața de zi cu zi o mașină personală, ori pur și simplu nu vă place să conduceți decât atunci când este nevoie pentru un drum lung, ori pentru a cara diverse lucruri grele.

Cu o planificare corectă, s-ar putea să economisiți o sumă semnificativă închiriind o mașină, în detrimentul deținerii unui autoturism care mai mult stă în parcare.

O mașină de închiriat este un confort uriaș față de situația în care trebuie să așteptați transportul public sau de a plăti un taxi oricând trebuie să călătoriți pentru o distanță mai lungă. Totuși, în momentul în care alegeți o firmă de rent a car pentru a închiria o mașină, aveți grijă să alegeți o firmă serioasă și care oferă servicii de cea mai bună calitate, o firmă că nu are costuri ascunse și care își respectă întru totul contractul prezentat. 

Închirierea unei mașini dacă aveți nevoie să vizitați un oraș din apropiere sau chiar o țară vecina, având posibilitatea de a alege o mașină care să corespundă perfect nevoilor dumneavoastră. În plus, dacă veți pleca într-o vacanță în străinătate iar distanță este prea mare pentru a fi parcursă cu o mașină și veți lua avionul dar la destinație veți dori mobilitate maximă, atunci puteți închiria acolo un autoturism astfel încât să nu depindeți de mijloacele de transport în comun. De asemenea, poate fi distractiv să conduci o mașînă diferită de fiecare dată când pleci.

Închirierea unei mașini în timpul vacanței este utilă în cazul în care mergeți într-un loc unde nu cunoașteți pe nimeni și nu puteți împrumuta o masină. Compania de închiriere poate oferi și asistență rutieră – totuși sperăm cu toții să nu fie cazul, care vă va fi de ajutor în cazul în care autoturism suferă o defecțiune. Dacă călătoriți în grup, puteți închiria o mașină mare cu 7 sau chiar 9 locuri și puteți împărți costurile de închiriere, iar în acest fel puteți ieși chiar mai ieftin decât dacă veți circula cu mijloacele de transport în comun.

Dacă doriți să vă bucurați de toate avantajele serviciilor de rent a car, este recomandat să cercetați cu atenție piața, astfel încât să știți cu exactitate cât veți plăti încă de la bun început și ce veți primi. 
 
Există inclusiv agenții de închirieri auto care au programe prin intermediul cărora puteți închiria o mașină pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu câteva ore. Acest lucru este foarte util atunci când faceți comisioane. În cazul în care aveți nevoie să transportați obiecte grele dar nu aveți transport asigurat și fie nu aveți o mașină personală sau cea pe care o aveți este prea mică, această soluție este mai mult decât excelentă, costul fiind minim. 

Serviciile de rent a car sunt excelente și pentru ocazii speciale. Aveți posibilitatea de a închiria o mașină de lux pentru un eveniment important din viața dumneavoastră, precum este nunta de exemplu. Cu siguranță veți întoarce toate privirile în momentul apariției.
Închirierea autoturismelor este extrem de populară și în rândul firmelor și companiilor care își trimit angajații în delegații în alte orașe sau chiar țări, fapt pentru care, este nevoie să le asigure acestora un mijloc de transport rapid, sigur și eficient, pe perioada șederii. 

Pentru delegații, cea mai buna solutie pentru cei care vin din strainatate si calatoresc prin Bucuresti și care au nevoie de un astfel de mijloc de transport, serviciile de rent a car reprezintă cea mai bună alegere, cu atât mai mult dacă se optează pentru servicii profesionale de la firme consacrate în domeniu și al căror sedii pot fi găsite inclusiv în aeroportul Otopeni. 

În cazul în care vă numărați printre aceia care sunt în căutarea unor servicii de rent a car, în special dacă discutăm despre o perioadă apropiată, trebuie să știți că este recomandat să faceți o rezervare cât mai devreme cu putință. În caz contrar, riscați să nu mai găsiți disponibilă mașina dorită și care corespunde cu nevoile dumneavoastră. În plus, în funcție de firmă de închirieri auto, puteți beneficia inclusiv de mici reduceri dacă veți închiria foarte devreme. Tot în ceea ce privește costurile, cu cât închiriați pentru o perioadă mai lungă de timp, cu atât prețul/zi vă fi unul mai mic. 

Condițiile de închiriere diferă de la o firmă la alta și tocmai dintr-un astfel de motiv, recomandăm să cercetați cu atenție piață și să alegeți serviciile care considerați că vă avantajează cel mai bine, fie că sunteți o singură persoană, ori veți circula în cuplu sau într-un grup mai mare. De asemenea, un serviciu pe care majoritatea companiilor de închirieri auto îl pun la dispoziția clienților, este acela în care vă este livrată mașina în locația solicitată de dumneavoastră. De exemplu, dacă știți că veți ajunge cu avionul, puteți solicita autoturismul în aeroport. 

Dacă veți închiria o mașină, indiferent de motiv, singura dumneavoastră grija este să aveți suficient combustibil în rezervor pentru a nu rămâne în până pe marginea drumului și bineînțeles, să nu o loviți din propria vină. În rest, tot ce tine de valabilitatea actelor, ITP, RCA, rovigneta ori stare tehnică, reprezintă strictă preocupare a companiei la care ați apelat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.971
Diferența -0.0002
Zi precendentă 4.9712
USD
Azi 4.5892
Diferența 0.0104
Zi precendentă 4.5788
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 28-03-2024
EUR flag1 EUR = 4.9710 RON
USD flag1 USD = 4.5892 RON
GBP flag1 GBP = 5.7967 RON
CHF flag1 CHF = 5.0678 RON
AUD flag1 AUD = 2.9952 RON
DKK flag1 DKK = 0.6665 RON
CAD flag1 CAD = 3.3765 RON
HUF flag1 HUF = 0.0126 RON
JPY flag1 JPY = 0.0304 RON
NOK flag1 NOK = 0.4260 RON
SEK flag1 SEK = 0.4330 RON
XAU flag1 XAU = 323.4240 RON
Monede Crypto
1 BTC = 323495.46RON
1 ETH = 16392.03RON
1 LTC = 438.64RON
1 XRP = 2.86RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.97% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.05%
6 luni: 6.08%
12 luni: 6.09%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16866.97 0.22%
BET-BK 3090.33 0.07%
BET-FI 60140.12 0.02%
BET-NG 1214.26 0.38%
BET-TR 34996.94 0.22%
BET-TRN 34190.29 0.22%
BET-XT 1438.87 0.21%
BET-XT-TR 2951.95 0.21%
BET-XT-TRN 2888.76 0.21%
BETAeRO 1091.83 0.20%
BETPlus 2489.05 0.21%
RTL 37052.36 0.22%

Opinii

Analistul Adrian Negrescu explicând cum stau lucrurile / FOTO: Facebook

Plafonarea prețurilor. Adrian Negrescu: Este doar o măsură de imagine, nimic altceva

Propunere controversată pe masa Executivului:...

Adrian Negrescu

Guvernul a uitat de austeritate (document). Negrescu: Drumul spre recesiune este bătut!

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere...

Un muncitor instalează o centrală termică / Foto: Freepik

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel