Job-uri din care poți câștiga bani frumoși

DCBusiness Team |
Data publicării:
Exustă mai multe variante pentru a obține mai mulți bani
Exustă mai multe variante pentru a obține mai mulți bani

Majoritatea românilor și-ar dori să aibă parte de un job stabil, cu multe satisfacții profesionale și, mai ales financiare. Din păcate, pentru mulți dintre ei cele enunțate anterior reprezintă simple dorințe care nu vor fi niciodată îndeplinite. Se văd nevoiți să accepte job-uri unde nu sunt plătiți așa cum trebuie, numai din necesitatea de a avea un loc de muncă. Și, din păcate, mulți angajatori profită de această slăbiciune a lor, iar ofertele nu sunt tocmai cele mai avantajoase.

Tinerii fac față cu greu cheltuielilor

Tinerii sunt o categorie aparte. Chiar dacă poate au absolvit o facultate de profil și ar putea face față cerințelor job-ului, sunt priviți cu reticență, deoarece nu au experiența necesară. De aceea, mulți dintre ei acceptă să se angajeze pe un post mai puțin potrivit pregătirii lor, sau pe un salariu mult mai mic, doar din dorința de a intra în respectiva firmă. 
Apoi, cu multă muncă, poate vor reuși să ajungă acolo unde și-au propus. Asta în cazurile fericite. Majoritatea dintre ei nu vor evolua, vor accepta să lucreze în domenii total diferite față de cele în care s-au pregătit, iar pentru a face față cheltuielilor, nu de puține ori apelează la ajutorul părinților. 

Un job suplimentar poate fi o soluție

În încercarea de a-și suplimenta veniturile, mulți tineri și nu numai încearcă să își găsească un al doilea job, part-time sau plătit cu ora. Dacă și tu te numeri printre aceștia, avem câteva sugestii pentru tine. 

Model de videochat

În pofida multor prejudecăți legate de acest domeniu, trebuie să recunoaștem că în ultima perioadă videochatul a luat un adevărat avânt. Și, dacă este să le dăm crezare specialiștilor, se pare că pandemia a contribuit enorm la această realizare. Trebuie să recunoaștem, este pe primele locuri la angajari la joburi de top din care poti castiga consistent. Ai toate șansele să faci bani frumoși din această activitate, și în plus, nu este cazul nici să îți faci griji despre contractul de muncă. Vei semna unul perfect legal, ți se vor plăti corect drepturile financiare, dar și taxele și impozitele către stat, iar programul ți-l vei stabili tu. Tot ce trebuie să faci este să colaborezi cu un studio profesionist pentru a avea parte de toate aceste avantaje, dar și multe altele. 

Distribuitor de pliante

Este un job care implică destul de multă mișcare, așa că… tot răul spre bine, după cum se spune. Vei reuși nu doar să câștigi bani în plus, care îți vor permite să te descurci mai ușor cu cheltuielile lunare, ci vei reuși să capeți o bună condiție fizică. Ce-i drept, este un job destul de solicitant, iar mulți sunt de părere că plata este prea mică pentru efortul depus. Tu încearcă și vezi dacă nu cumva este ceea ce ți se potrivește.

Baby-sitter

Iubești copiii, iar când erai adolescent ți-ai câștigat primii bani de buzunar lucrând ca bonă de ocazie pentru cunoscuți? Atunci de ce să nu recurgi în continuare la această soluție pentru a face rost de mai mulți bani lunar? Există multe anunțuri de acest gen, de părinți care caută o bonă doar pentru câteva ore pe zi, sau doar în anumite zile! Poți răspunde la acestea și să îți oferi serviciile. Dacă au fost mulțumiți de prestația ta, vor apela și altă dată cu încredere, te vor recomanda și altora… Iată cum, încet – încet reușești să îți faci o clientelă fidelă, care îți poate oferi satisfacțiile financiare dorite. 

Copywritter freelancer

Adori să scrii? Ești talentat și nu puțini au fost cei care ți-au apreciat stilul? Atunci ce părere ai dacă ai încerca să profiți de această șansă și să colaborezi cu o agenție specializată în așa ceva? Sau, eventual, poți să dai anunț cum că te poți ocupa în mod profesionist de tot ce înseamnă o lucrare de licență, referate, proiecte, lucrare de dizertație și multe altele. Cu siguranță vei găsi destui amatori de așa ceva, iar banii pe care îi poți obține nu sunt chiar puțini. Ce-i drept, este și multă muncă!

Traducător autorizat

Dacă ai absolvit o facultate de profil și ești și traducător autorizat, atunci ar fi chiar păcat să nu faci bani frumoși din această activitate. Se plătește bine!

Meditații

Mulți părinți încearcă să-și ajute copiii să facă mai bine cerințelor programei școlare sau să se pregătească pentru examenele naționale, oferindu-le acestora șansa de a se pregăti suplimentar la anumite materii. Aici intervii tu, oferindu-ți serviciile în acest sens. Sunt multe cadrele didactice care își suplimentează în acest fel veniturile, dar nu este o activitate rezervată doar lor. Dacă ești cu adevărat bun într-un domeniu, știi cum să te faci înțeles de ceilalți atunci când explicit ceva, atunci ești pregătit pentru acest job suplimentar.

Produse hand-made

Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult produsele hand-made. Fie că este vorba despre obiecte vestimentare, decorațiuni sau preparate delicioase, făcute în casă. Cei care nu au timp să se ocupe de așa ceva apelează tot mai mult la produsele de acest gen pe care le cumpără de la persoane de încredere. 

Poți încerca și tu să îți faci un mic business din așa ceva. Da, începutul poate fi ceva mai dificil, dar pe măsură ce timpul trece, clienții mulțumiți vor reveni și te vor recomanda și rudelor, cunoștințelor și prietenilor. Profită și de rețelele de socializare pentru a te înscrie pe anumite grupuri și a-ți promova produsele! 

Ce părere ai de sugestiile noastre de job-uri part-time care îți pot adduce bani frumoși? Tu mai știi și altele?   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9765
Diferența 0.0002
Zi precendentă 4.9763
USD
Azi 4.6373
Diferența -0.0013
Zi precendentă 4.6386
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 26-04-2024
EUR flag1 EUR = 4.9765 RON
USD flag1 USD = 4.6373 RON
GBP flag1 GBP = 5.8018 RON
CHF flag1 CHF = 5.0832 RON
AUD flag1 AUD = 3.0320 RON
DKK flag1 DKK = 0.6673 RON
CAD flag1 CAD = 3.3966 RON
HUF flag1 HUF = 0.0127 RON
JPY flag1 JPY = 0.0296 RON
NOK flag1 NOK = 0.4220 RON
SEK flag1 SEK = 0.4261 RON
XAU flag1 XAU = 350.3208 RON
Monede Crypto
1 BTC = 300002.19RON
1 ETH = 14649.65RON
1 LTC = 406.83RON
1 XRP = 2.44RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.90% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.05%
6 luni: 6.07%
12 luni: 6.07%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16998.74 0.16%
BET-BK 3124.92 0.14%
BET-FI 60368.03 0.53%
BET-NG 1214.72 -0.01%
BET-TR 35270.32 0.16%
BET-TRN 34457.39 0.16%
BET-XT 1447.99 0.16%
BET-XT-TR 2970.63 0.16%
BET-XT-TRN 2907.02 0.16%
BETAeRO 1064.56 0.45%
BETPlus 2510.90 0.16%
RTL 37325.38 0.15%

Comunicate de presa

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor...

Foto: pexels.com

Cât pierd companiile din cauza angajaţilor nefericiţi

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea,...


Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel