Horoscop indian! Sigur NU știai aceste lucruri despre tine

Dana Mihai |
Data publicării:
Horoscopul indian este foarte diferit față de cel pe care îl știam toți.
Horoscopul indian este foarte diferit față de cel pe care îl știam toți.

Horoscopul indian este foarte diferit față de cel pe care îl știam toți. Zodiacul este împărțit în 36 de perioade a câte 10 zile de fiecare nativ.

  • LOTUS 1-10 Ianuarie

Potrivit zodiacului indian, LOTUS este o fire optimistă și este un spirit extrem de independent. Este foarte generos și sare în ajutorul tuturor persoanelor aflate în dificultate. În societate acest nativ este în centrul atenției mereu pentru că are talentul de a destinde mereu persoanele din jurul său.

  • ARCAȘ 11-20 Ianuarie

Acest nativ este un visător și trăiește în lumea lui. Arcașul dă dovadă de hipersensibilitate în anumite contexte, iar, de cele mai multe ori, preferă să fie singuri, înconjurați de liniște. Pentru viața sentimentală, are nevoie de un partener puternic şi ocrotitor, care să nu încerce să abuzeze de bunătatea şi sensibilitatea sa.

  • VULTUR 21-30 Ianuarie

Vulturul este înzestrat cu o calmitate rar întâlnită. Este conştient de valoarea să şi reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce i se cuvine. Acest nativ demonstrează că are o personalitate puternică, fiind foarte cinic în multe situații.

  • CALEAȘCĂ 31-9 Februarie

Este curajos şi îi place să fie deschizător de drumuri. Detestă rutina, în consecință se vor afla mereu în căutare de schimbări. Nativul din zodia Caleaşcă este cel mai devotat prieten şi de nădejde. Chiar dacă este devotat familiei, pentru care este în stare să mute munţii din loc, este posibil să aibă scurte aventuri.

  • APĂ 10-19 Februarie

Îl definește încăpățânarea, orgoliu și perseverența. De cele mai multe ori dă dovadă de irascibilitate și acționează sub impulsul momentului. Are tendinţa să cheltuiasca banii fără rost.

  • PERLĂ 20-1 Martie

Acești nativi au o mare nevoie de ocrotire din cauza vulnerabilității lor. Este genul care ascultă cu răbdare confesiunile prietenilor şi le oferă sfaturi înţelepte. Pe plan sentimental este un tovarăş de viaţă ideal: sensibil, romantic, tandru. 

  • CORABIE 2-10 Martie

În general, evită să se implice emoţional, iar atunci când interesele sale o cer, nu are scrupule. Îi place să joace rolul de dominator datorită firii sale autoritare. Una dintre particularitățile specifice acestei zodii este că se lasă dusă de val.

  • YOGHIN 11-20 Martie

Yoghinul este vizionar și are o fire reflexivă. Îi plac discuţiile filozofice interminabile, până târziu în noapte. Că partener de viaţă, este destul sensibil şi vulnerabil, uşor de rănit. Este dotat cu simț practic și este perfecționist din fire.

  • TOPORIȘCĂ 21-31 Martie

Are tendinţa de a deveni intolerant, rigid. Cei născuți în această zodie dau dovadă de perseverență și generozitate, de cele mai multe ori debordând de energie. Cu toate acestea, în relațiile amoroase se dovedesc a fi foarte tandri.

  • CAL 1-10 Aprilie

Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoană sociabilă şi spirituală. Are o reputație pe care se străduiește să o păstreze intactă, deoarece ține la imaginea sa mai mult decât la propriile convingeri.

  • BIRJAR 11-20 Aprilie

Sare uşor de la o idee la alta, îşi schimbă meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii şi atitudini, îi plac începuturile. Are abilități de lider și dă dovadă de diplomație în anumite situații.

Horoscop 2020. Ce se întâmplă cu VIAȚA acestor zodii

  • FOC 21-30 Aprilie

Focul din zodiacul indian are o fire sensibilă şi apreciază artă şi frumosul. În relațiile cu cei din jur este înțelegător și blând.  Fidel în dragoste, poate fi un partener de nădejde. Pune multă pasiune în tot ce face şi nu concepe să nu reuşească.

  • CAPRĂ 1-10 Mai

Conform acestui zodiac, nativii zodiei Capră sunt optimiști și dau dovadă de inteligență. Îl prinde foarte bine rolul de deschizător de drumuri. În viaţă sentimentală, nativul din zodia Capră nu este deloc grăbit.

  • ELEFANT 11-20 Mai

Pe nativul zodiei Elefant din zodiacul indian îl definește liniștea, răbdarea şi perseverența. Nu îl interesează posturi de conducere, dar poate fi un angajat conştiincios şi foarte eficient. La prima vedere, pare o persoană rece, cu o statură impunătoare.

  • FIR 21-31 Mai

Firul din zodiacul indian este dotat cu multă înțelepciune și cu un simț practic care îl ajută să fie eficient în multe situații.Este o persoană serioasă şi conştiincioasă. În familia unui nativ din zodia Fir va fi mereu pace şi armonie.

  • PHOENIX 1-10 Iunie

Nativii acestei zodii, sunt blânzi, tandri și sinceri. Nu abuzează de bunăvoinţă celorlalţi ci, dimpotrivă, se arată atent şi înţelegător. Îşi doreşte un partener blând şi tandru că el, cu care să trăiască în armonie.

  • DIAMANT 11-20 Iunie

Diamantului îi place să strălucească mereu în cercurile sociale în care se învârte. Este o persoană inteligentă, nativul acestei zodii are tendinţa de a fi superficial şi nu prea conştiincios. În dragoste, este adesea capricios şi egoist, destul de greu de îmblânzit.

  • VIER 21-30 Iunie

Vierul este dotat cu multă carismă și are calități înnăscute de oratorie. Este şi foarte inteligent ştie să se facă plăcut celor din jur, mai ales prin comportamentul şarmant şi vorba dulce, dar ajutat şi de fizicul sau armonios. 

Nostradamus. Previziuni WOW despre aceste 4 zodii

  • ȘARPE 1-10 Iulie

Șarpele este imprevizibil și lipsit de modestie. Nu se gândeşte la consecinţele faptelor sale şi nu învaţă din experienţă. Pe plan sentimental, nativul din zodia Şarpe este inconstant şi nu tocmai fidel, un aventurier.

  • ȚESTOASĂ 11-21 Iulie

Nativul zodiei Ţestoasă din zodiacul indian este timid şi are o fire sensibilă. Nu prea are prieteni datorită atitudinii sale rezervate și din cauza faptului că preferă solitudinea de cele mai multe ori.

  • CÂINE 22-1 August

Cei născuți în această zodie sunt curajoși și plini de virtuți. În viaţă particulară, nativul din zodia Câine este foarte credincios, devotat familiei. Nu-şi doreşte decât linişte şi pace alături de un partener iubitor.

  • VÂNĂTOR 2-12 August

Vânătorul este capabil de a-și asuma orice risc, indiferent de situație. Este un bun organizator şi are un simţ înnăscut al afacerilor. Îşi atinge aproape întotdeauna scopurile propuse. În familie, nativul din zodia Vânător îşi asumă întotdeauna principalele responsabilităţi şi va asigură un trăi liniştit celorlalţi membri.

  • URS 13-23 August

Persoanele care s-au născut în această zodie debordează de entuziasm și de optimism. În viaţă particulară, nativul din zodia Uliu urmăreşte să aibă un trăi bun, lipsit de griji şi îşi alege partenerul de viaţă şi prietenii în funcţie de măsura în care îi pot fi de ajutor pentru a-şi atinge scopul. 

  • FECIOARĂ 24-2 Septembrie

Cei care s-au născut sub mantia Fecioarei sunt foarte critici atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jurul lor. Excelează în cultură şi are o logică imbatabilă. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioară este mult mai înţelegător, blând, chiar timid. Nu este un cuceritor, dar poate deveni foarte insistent dacă este convins că şi-a găsit jumătatea.

  • PANĂ  3-12 Septembrie

Nativul zodiei Pană din zodiacul indian stăpâneşte meşteşugul cuvintelor. Vorbeşte şi scrie cu mult farmec şi ştie să fie foarte convingător. În general, dă dovadă de multă superficialitate în ceea ce privește relațiile cu cei din jurul ei.

  • RÂNDUNICĂ 13-23 Septembrie

Rândunica este o persoană disciplinată care nu suportă haosul. Nu are aspiraţii deosebite pe plan profesional. Cel mai bine se simte în familie şi în cercul de prieteni, unde se dovedeşte afectuos, vesel, simpatic tuturor.

  • BALANȚĂ 24-3 Octombrie

Deși este o fire sociabilă, Balanța are puțini prieteni, dar aleși pe sprânceană. Fiecare cuvânt şi fiecare gest sunt îndelung chibzuite, cu grija de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect faţă de cei din jur. 

  • ULIU 4-13 Octombrie

Uliul dă dovadă de viclenie în cele mai multe dintre cazuri și știe să profite de pe urma celorlalți.  În viaţă particulară, nativul din zodia Uliu urmăreşte să aibă un trăi bun, lipsit de griji şi îşi alege partenerul de viaţă şi prietenii în funcţie de măsura în care îi pot fi de ajutor pentru a-şi atinge scopul. 

  • MAIMUȚA 14-23 Octombrie

Nativul zodiei Maimuţă din zodiacul indian are o minte ageră şi combinativă. În general, consideră că cei din jurul ei sunt obligați să o servească mereu, indiferent de voința lor. Maimuța are impresia că totul i se cuvine.

  • DELFIN 24-2 Noiembrie

Delfinului îi plac aventurile și detestă rutina. Este capabil de aproape orice compromis pentru a-și atinge scopurile. Este foarte pasional, dar destul de inconstant. De asemenea, este foarte cheltuitor, dar nu neapărat pentru persoană iubită sau pentru familie. De cele mai multe ori, Delfinul are vicii costisitoare.

  • TURN 3-12 Noiembrie

Turnul este statornic în relațiile sale și îi place să le ofere persoanelor vulnerabile protecția sa.  În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoană plăcută şi ataşantă, dar, la rândul sau, se ataşează de ceilalţi până la a deveni posesiv.

  • LEU 13-22 Noiembrie

Umorul și ironia fină sunt trăsături care îl caracterizează în mod deosebit pe acest nativ. Nu este omul potrivit pentru activităţi de rutină. În viaţă particulară, nativul din zodia Leu poate fi o persoană dificilă şi incomodă.

  • PUSTNIC 23-2 Decembrie

Pustnicul are o evoluție spirituală foarte bine trasată. Are o inteligenţă ascuţită şi o deosebită sete de cunoaştere.Viaţa particulară a nativului din zodia Pustnic are toate şansele să fie foarte săracă.

  • SCOICA  3-12 Decembrie

Scoica are abilități de consiliere, îndeplinind cu succes rolul de psihoterapeut pentru prietenii săi. În familie şi în cercul de prieteni, nativul din zodia Scoică este un companion plăcut, liniştit, înţelegător şi împăciuitor.

  • METAL 13-21 Decembrie

Nativul acestei zodii este foarte calculat și ia întotdeauna decizii raționale gândindu-se mereu la consecințe. Este, însă, o persoană foarte inteligentă, care ştie să fie sociabila, temperându-şi duritatea. Pentru că îşi alege cu mare grijă prietenii şi partenerul de viaţă, are relaţii de durată.

  • FUNIE 22-31 Decembrie

Funia este puternică și statornică, și găsește rezolvări chiar și la cele mai dificile probleme. Nativul din zodia Funie este un prieten de nădejde şi un partener de viaţă pe care te poţi bază. Uneori, însă, îl deranjează când ceilalţi vin să îi ceară ajutorul fără să fi încercat să îşi rezolve singuri problemele.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9763
Diferența 0.0009
Zi precendentă 4.9754
USD
Azi 4.6625
Diferența -0.0114
Zi precendentă 4.6739
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 19-04-2024
EUR flag1 EUR = 4.9763 RON
USD flag1 USD = 4.6625 RON
GBP flag1 GBP = 5.8158 RON
CHF flag1 CHF = 5.1291 RON
AUD flag1 AUD = 3.0043 RON
DKK flag1 DKK = 0.6670 RON
CAD flag1 CAD = 3.3895 RON
HUF flag1 HUF = 0.0126 RON
JPY flag1 JPY = 0.0302 RON
NOK flag1 NOK = 0.4235 RON
SEK flag1 SEK = 0.4281 RON
XAU flag1 XAU = 356.8680 RON
Monede Crypto
1 BTC = 287623.42RON
1 ETH = 13916.26RON
1 LTC = 367.08RON
1 XRP = 2.26RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.90% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.05%
6 luni: 6.07%
12 luni: 6.08%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16883.08 -0.21%
BET-BK 3109.87 0.11%
BET-FI 60489.28 0.26%
BET-NG 1206.45 -0.08%
BET-TR 35030.34 -0.21%
BET-TRN 34222.93 -0.21%
BET-XT 1439.97 -0.10%
BET-XT-TR 2954.19 -0.10%
BET-XT-TRN 2890.95 -0.10%
BETAeRO 1064.40 0.07%
BETPlus 2495.03 -0.23%
RTL 37061.21 -0.21%

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel