Știrile dimineții. Tichete de 150 de lei, bani de pensii, războiul lui Putin

O duminică liniștită!
O duminică liniștită!

Tichetul de 150 de lei se va acorda începând din 2023. Ce este acest stimulent lunar

Începând de anul viitor, ei vor beneficia de acest un stimulent financiar lunar în valoare de 150 de lei, sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv, potrivit proiectului de lege de la Camera Deputaților.

Avem bani! Anunțul zilei: "Creșterea de pensii va fi mai mare decât prevede legea"

Dar creșterea de pensii va fi și va fi mai mare decât prevede legea. Asta pot să spun. N-o să spun procentul", a precizat ministrul Finanţelor.

Marius Budăi a răbufnit: cu majorarea pensiilor s-a înțeles greșit. Cum stau lucrurile

Vă spun că va fi de cel puțin 10%, nu va fi în 2 etape, repet, nu vom împărți majorarea. Deci va fi de la 1 ianuarie și va fi de cel puțin 10%".

Oficial rus recunoaște: ”Este clar că NU va exista o victorie militară în Ucraina”

"Este clar că o victorie militară sau politică nu va fi posibilă. Dar nici o pierdere nu este posibilă. Totul se transformă în situația din șah cunoscută sub numele de zugzwang, când fiecare pas este mai rău decât următorul și totuși este imposibil să nu te miști."

Experții Copernicus, despre iarna care vine: Europenii au noroc dar nu prea vor schia

Oamenii de știință au declarat că există o probabilitate de 50%-60% ca Marea Britanie, o mare parte din coasta mediteraneană și părți din Europa Centrală să înregistreze temperaturi mult peste medie. Restul continentului are o probabilitate de 40%-50% de a depăși semnificativ mediile istorice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9192
Diferența 0.0006
Zi precendentă 4.9186
USD
Azi 4.6852
Diferența 0.0017
Zi precendentă 4.6835
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 08-12-2022
EUR flag1 EUR = 4.9192 RON
USD flag1 USD = 4.6852 RON
GBP flag1 GBP = 5.6962 RON
CHF flag1 CHF = 4.9737 RON
AUD flag1 AUD = 3.1512 RON
DKK flag1 DKK = 0.6614 RON
CAD flag1 CAD = 3.4303 RON
HUF flag1 HUF = 0.0119 RON
JPY flag1 JPY = 0.0342 RON
NOK flag1 NOK = 0.4676 RON
SEK flag1 SEK = 0.4502 RON
XAU flag1 XAU = 268.5155 RON
Monede Crypto
1 BTC = 78874.03RON
1 ETH = 5806.79RON
1 LTC = 354.62RON
1 XRP = 1.80RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 4.06% p.a.
ROBOR:
3 luni: 7.71%
6 luni: 7.93%
12 luni: 8.20%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 12254.26 0.21%
BET-BK 2272.83 0.28%
BET-FI 51562.22 0.80%
BET-NG 899.04 -0.10%
BET-TR 23835.12 0.21%
BET-TRN 23716.13 0.21%
BET-XT 1068.94 0.31%
BET-XT-TR 2066.38 0.33%
BET-XT-TRN 2056.74 0.33%
BETAeRO 831.67 0.03%
BETPlus 1830.42 0.25%
RTL 27506.08 0.11%

Opinii

Mircea Coșea
Adrian Negrescu / Foto: arhiva personală

Adrian Negrescu: Vremuri tulburi pe piața petrolului. Începe iar specula

Un lung lanț de circumstanțe care urmează să...

Adrian Negrescu, îngrijorat de evoluția petrolului

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt50
YesMy - smt4.1.0