Horoscopul săptămânii. Perioadă ciudată pentru unele zodii. Nu disperați

Simona Haiduc |
Data actualizării: | Data publicării:
Vor fi de toate în zilele următoare
Vor fi de toate în zilele următoare

V-ați programat ceva important pentru săptămâna care începe mâine? Înainte de a vă stabili agenda de lucru, trebuie că știți că următoarele șapte zile vor fi presărate cu diferite obstacole, situații neplăcute, greutăți. Într-un cuvânt, va fi o perioadă încordată și dificilă, pentru că, deși puține, evenimente astrologice ce vor avea loc în interval vor fi de impact.

Zile cu probleme

26 mai: Lună plină și eclipsă de Lună în Săgetător

Zi de criză. Dacă în planurile au intervenit modificări neașteptate, încercați să înțelegi care este cauza. Poate v-ați pus prea mari speranțe, iar acum realizați că ați cam fost tras pe sfoară de parteneri cu promisiuni ce nu pot fi realizate. Nu intrați însă în panică, mergeți în întâmpinarea noilor schimbări, demonstrând că puteți face minuni. Nu uitați că, indiferent de cât de departe ați ajuns, oricând puteți trage semnalul de oprire. 

27 mai: Venus în cuadratură cu Neptun

Multe emoții. Un aspect tensionat, ce provoacă iluzii, dificultăți în comunicare. Vreți să criticați, căutați nod în papură, ignorați esențialul, chestiunile de bază. Trebuie să vă hotărâți ce este mai important - să demonstrați că pretențiile dumneavoastră nu sunt absurde sau să păstrați încrederea celor apropiați. Acționați pornind de la decizia luată. 

28 mai: Mercur întră într-o mișcare retrogradă activă

Un moment nepotrivit pentru a demara ceva nou. În măsura posibilităților amânați tot ce este important pentru cel puțin o lună. Dacă nu aveți cum, puneți neapărat la punct un plan ”B”. În general, începe o perioada nefavorabilă marilor decizii. Stați calm și așteptați sfârșitul lunii iunie. 

Berbec

În general, o perioadă nefavorabilă, ceea ce nu înseamnă că veți pierde bani. Dimpotrivă, în haosul care se conturează, veți putea găsi o modalitate de a vă îmbogăți. Esențial este să nu încercați să faceți acest lucru prin mijloace nu tocmai demne. În același timp, nu uitați că nu trebuie să cheltuiți prea mult. 

Taur

Puteți învăța multe, puteți deveni mai înțelepți din provocările cu care vă veți confrunta. Luați aminte și la experiența altora. Important este să aveți încredere în ziua de mâine pentru a traversa cu bine evoluția retrogradă a planetei Mercur și, de asemenea, aspectul negativ al acesteia cu Venus. Riscul de a greși este mare, de aceea aveți grijă de bani. 

Gemeni

Astrologii vă sfătuiesc să opriți temporar cheltuielile, nu riscați din punct de vedere financiar și nu demarați noi afaceri. Nu merită să schimbați locul de muncă pentru a vă deschide propriul business. Mari probleme se anunță pentru cei care au decis să facă împrumuturi. Numai o atitudine corectă vă ajută să vă mențineți pe linia de plutire. 

Rac

Trebuie neapărat să vă apucat de curățenie generală, de renovat ceva prin casă, de modificat. Și neapărat până pe 30 mai, înainte de Mercur să intre în mișcarea retrogradă. Numai așa puteți îndulci impactul negativ. În același timp, veți avea o vizită plăcută, o întâlnire care vă va schimba soarta. Cineva va veni cu vești bune, în special financiare. 

Leu

Nu numai că rămâneți pe linia de plutire, dar vă înmulțiți veniturie, economiile, dar numai dacă veți munci pe brânci. Pentru sfârșitul de săptămână, astrologii vă recomandă să plecați într-o mică vacanță. Nu trebuie să vă uitați la bani, gândiți-vă numai la confortul dumneavoastră. Pentru 26 mai este de preferat să amânați întâlnirile de afaceri. 

Fecioară

Succes garanta în zilele de 24, 25, 27 și 28 mai. Vă puteți ocupa în liniște de afaceri, ba chiar să mai faceți niște bani în plus. În celelalte zile este recomandat să stați calm și să vă odihniți. Totuși, nu amânați treburile curente. 

Balanță

Aveți grijă la cheltuieli, nu exagerați. Dacă, totuși, intervine ceva și trebuie neapărat scoateți din buzunar o sumă importantă de bani, încercați să obțineți o garanție, ceva care să vă acopere eventualele pierderi. În orice caz, este posibil ca evenimentele din această săptămână să vă afecteze puternic veniturile. Nu intrați în panică, pentru banii vin și pleacă. 

Citește și Horoscop. Nu vă grăbiți să spuneți DA și nu vă lăsați ÎNȘELAȚI

Scorpion

Energia pozitivă care vă însoțește în această perioadă vă asigură succes în tot ceea ce întreprindeți. Nu trebuie să-i ascultați pe cei care vă îndeamnă la prudență maximă, sfătuindu-vă să stați în banca dumneavoastră, pentru că o astfel de atitudine nu vă aduce bani. 

Săgetător

O săptămână plină de muncă și probleme casnice. Este posibil să fiți afectați emoțional. Încercați dimineața să faceți puțină mișcare fizică, să alergați în jurul blocului pentru a consuma excesul de energie. Pentru ca lucrurile să meargă așa cum v-ați propus trebuie să vă păstrați calmul și mintea limpede. Este recomandat să investiți bani în locuință. 

Capricorn

Dacă plecați în călătorie, dar nu înainte de o revizie a mașinii. În ceea ce privește salariu, sunt posibile ceva tensiuni la muncă. Probabil veți întâmpina ceva stări neplăcute de sănătate. Vor putea să-și sporească veniturile cei care se vor concentra pe viitor.

Vărsător

Norocul vă surăde din plin în primele două zile, când puteți face orice. Luni și marți este posibil să primiți niște bani. Nu contează de unde. În restul zilele îns, amânați toate demersurile de natură financiare, ocupați-vă cu treburile de rutină. Astrologii vă sfătuiesc să nu ignorați cererile colegilor.

Pești

Săptămana aceasta sunteți ca un magnet pentru bani, pentru oameni care vă pot deschide numeroase uși. Este posibil ca cineva să vă ofere ajutor. Nu refuzați. Dar începeți săptămâna cu a face ordine fie prin casă, fie la locul de muncă. Banii vor veni în special la cei care știu ce vor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9763
Diferența 0.0002
Zi precendentă 4.9761
USD
Azi 4.6386
Diferența -0.0181
Zi precendentă 4.6567
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 26-04-2024
EUR flag1 EUR = 4.9763 RON
USD flag1 USD = 4.6386 RON
GBP flag1 GBP = 5.8067 RON
CHF flag1 CHF = 5.0843 RON
AUD flag1 AUD = 3.0283 RON
DKK flag1 DKK = 0.6672 RON
CAD flag1 CAD = 3.3920 RON
HUF flag1 HUF = 0.0127 RON
JPY flag1 JPY = 0.0298 RON
NOK flag1 NOK = 0.4234 RON
SEK flag1 SEK = 0.4274 RON
XAU flag1 XAU = 346.8933 RON
Monede Crypto
1 BTC = 301210.00RON
1 ETH = 14734.84RON
1 LTC = 393.07RON
1 XRP = 2.46RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.90% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.05%
6 luni: 6.07%
12 luni: 6.08%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16971.24 0.14%
BET-BK 3120.46 0.07%
BET-FI 60049.67 -0.72%
BET-NG 1214.79 0.19%
BET-TR 35213.26 0.14%
BET-TRN 34401.64 0.14%
BET-XT 1445.69 0.10%
BET-XT-TR 2965.92 0.10%
BET-XT-TRN 2902.41 0.10%
BETAeRO 1059.84 0.16%
BETPlus 2506.82 0.14%
RTL 37270.19 0.11%

Comunicate de presa

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor...

Foto: pexels.com

Cât pierd companiile din cauza angajaţilor nefericiţi

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea,...


Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel