Horoscop pe septembrie. Cum foloseşti puterea pietrelor preţioase

Simona Haiduc |
Data publicării:

În prima lună de toamnă continuă schimbările pozitive din domeniul afacerilor si în sfera financiară. Fixaţi obiective cu bătaie lungă, ţinte strategice. Tot ceea demaraţi în această perioadă va avea perspective încurajatoare.

Berbec

Sunteţi nişte răsfăţaţi ai sorţii, vă bucuraţi de susţinere. Veţi avea o gândire pozitivă, iar entuaziasmul va fi mereu cu dumneavoastră. În plan profesional, succesul va depinde de capacitatea dumneavoastră de a face faţă unor situaţii conflictuale. Mulţi îşi vor schimba locul de muncă, fie şi în cadrul aceleeaşi companii. Pentru o rezolvare mai uşoară a problemelor, purtaţi perle sau piatra lunii. În privinţa finanţelor, lucrurile vor evolua spre o ameliorare a situaţiei actuale. O perioadă potrivită pentru investiţii în obiecte de lux. Bijuteriile de aur, accesoriile şi mult galben în vestimentaţie vor contribui la însănătoşirea situaţiei financiare.

Taur

Dacă sunteţi un simplu angajat, indiferent de poziţia ocupată în coleciv, luna septembie se va dovedi deosebit de productivă, ajutându-vă să depăşiţi chiar şi cele mai dificile momente. În schimb, proprietarii de afaceri nu vor fi la fel de fericiţi, pentru că se vor confrunta cu o încetinire a tuturor proceselor de muncă. Pentru a îndulci, oarecum, impactul acestor neplăceri şi pentru a atrage norocul se recomandă obiecte decorative cu ametist, jad albastru sau chiar safir. Din punct de vedere financiar, nu există pericole, dar ritmul de creştere a veniturilor este redus. Investiţi în imobiliare şi maşini. Pietre precum spinel albastru sau opal vor influenţa pozitiv situaţia financiară.

Gemeni

Nimeni nu vă poate acuza de lene, dar în septembie vă veţi simţi cu adevărat leneş. O stare de moleşeală şi o lentoare nespecifică vor fi demonii cu care va trebui să luptaţi. Pentru a compensa efectul negativ, încercaţi să folosiţi perlele, zirconul verde sau jadul verde. Pentru oamenii de afaceri, septembrie însemnă rezultate deosebite. Pentru ca succesul să fie asigurat, safirul galben sau topazul galben vor fi de ajutor. În plan financiar, nu aveţi de ce vă plânge. Pot apărea venituri neaşteptate. Nu cheltuiţi banii pe fleacuri.

Rac

Puterea briliantelor sau a unui cuaţ roz vă vor dărui, în septembrie, stabilitatea dorită. Ia pentru ca lucrurile să decurcă aşa cum v-aţi propus, este bine să beţi, dimineaţa, un pahar cu apă în care, seara, aţi pus o perlă. Vă ajută să vă pastraţi calmul chiar şi în cele mai dificile momene. Oricum, în plan profesional totul va merge excelent. Totuşi, folosiţi obiecte din argint sau aur.

Leu

Pentru nativii din Leu, prima lună de toamnă promite noi oportunităţi. În afaceri vor apărea clienţi noi, parteneri, fiind posibilă chiar o extindere pe alte pieţe. Pentru a atrage succesul, este bine să purtaţi opal roz sau accesorii de argint. În plan financiar, vor interveni cheluieli neaşteptate, care vor îngreuna posibilitatea unui control strict al banilor. Pentru a scăpa cu bine din această încercare, trebuie să aveţi mereu asupra dumneavoastră un smarald.

Fecioara

Din multe puncte de vedere, septembrie nu este luna dumneavoastră. Vă dezamăgesc întârzierele care apar în realizarea planurilor şi alte obstacole neprevăzute. Trebuie să aveţi răbdare, iar un smarald vă va ajuta cu siguranţă. Când simţiţi că nu vă ajung forţele, apelaţi la jadul verde sau granatul verde. În plan financiar este posibilă o creştere a profiturilor, nefiind însă excluse şi unele pierderi. Prin urmare, fiţi atenţia când investiţi. În nici un caz nu trebuie să vă retrageţi dintr-o afacere lansată anterior. Peste câteva luni, totul va fi bine.

Balanţă

Veţi munci intens. Se vor produce numeroase evenimente şi schimbări, în marea lor majoritate pozitive. Deşi nu există motive de îngrijorare, veţi consuma multă energie şi timp pentru a rezolva totul. O energie suplimentară veţi găsi în orice piatră preţioasă sau semipreţioasă de culoare albastră. Septembrie este luna ideală pentru a transforma economiile dumneavoastră în proprietăţi – o casă, un teren, un apartament sau orice alt activ imobiliar. Nu cumpăraţi maşini.

Scorpion

Dacă, în general, nu vă puteţi lăuda cu exces de energie, septembrie va fi o excepţie. Entuziasmul, curajul şi inspiraţie vor fi mai active ca niciodată. Esenţial este să faceţi distincţie clară între curaj şi risc nejustificat. În acest sens, o mănă de ajutor aţi putea primi de la un chihlibar de înaltă calitate sau de la un safir galben. În plan profesional, pentru oamenii de afaceri este posibilă o extindere, iar pentru angajaţi o oferă pentru un nou loc de muncă. Iar cel mai bun partener la acest capitol este rubinul. În aceşi timp, aurul vă ajută să treceţi cu bine pentru stagnarea care se va produce în sfera finanţelor personale.

Săgetător

Vă aşteaptă o combinaţie neobişnuită de succes şi energie insuficientă. Ceea ce înseamnă că, de cele mai multe ori, vă veţi afla la locul şi timpul potrivit cu oamenii de care aveţi nevoie, dar nivelul de energie şi de motivaţie va fi atât de scăzut, încât nu veţi reuşi să profitaţi de situaţiile create. Încercaţi să vă încărcaţi bateriile cu ajutorul unui rubin sau coral de culoare roşie. De asemenea, căutaţi în garderobă haine cât mai colorate. Din punctul de vedere al investiţiilor, vă puteţi orienta spre domenii precum industria electronică sau construcţiile de maşini.

Capricorn

Veţi încerca stări diferite, de la entuaziasm, o energie ridicată şi curaj, la furie şi agresivitate. Pentru a vă păstra echilibrul, contaţi pe o ţinută vestimentară în culori vii. Pentru că în afaceri există şanse frumoase de succes. Nu treceţi pe lăngă aceste oportunăţi, care nu se apar la tot pasul. În privinţa finanţelor, câştiguri vor fi destul de mici, dar cheltuielile mari. Nu trebuie să cheltuiţi banii pe care speraţi să îi primiţi la un moment dat. Cu un opal roz vă veţi simţi mai în siguranţă.

Vărsător

Singurul lucru care v-ar putea crea neplăceri este starea de sănătate. Dar oricare piatră dintre cele albe sau transparente, precum briliant, cuarţ sau topaz vă ajută să vă protejaţi sănătatea. Dacă munca dumneavoastră are legătură cu alte ţări, cu companii străine, cu activităţi de export şi import, mizaţi pe creştere. Ceilalţi trebuie însă să fie prudenţi.

Peşti

Sunteţi inclinaţi să luaţi viaţa ca atare, o calitate care vă fi de real folos în septembrie. Unele lucruri nu vor merge conform planului gândit de dumneavoastră. Pentru a vă păstra echilibrul, trebuie să purtaţi bijuterii şi accesori cu safir sau topaz. De asemenea, pentru ca la locul de muncă totul să decurgă fără sincope, folosiţi accesorii de birou din chiblimbar. Un coral roşu va fi cu siguranţă garanţia succesului pe plan financiar, mai ales că, în septembrie, banii vor veni şi vor dispărarea imediat, astfel încăt tot timpul va sufla vântul prin buzunarele dumneavoastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9754
Diferența -0.0009
Zi precendentă 4.9763
USD
Azi 4.6739
Diferența -0.0079
Zi precendentă 4.6818
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 18-04-2024
EUR flag1 EUR = 4.9754 RON
USD flag1 USD = 4.6739 RON
GBP flag1 GBP = 5.8294 RON
CHF flag1 CHF = 5.1301 RON
AUD flag1 AUD = 3.0029 RON
DKK flag1 DKK = 0.6669 RON
CAD flag1 CAD = 3.3857 RON
HUF flag1 HUF = 0.0127 RON
JPY flag1 JPY = 0.0302 RON
NOK flag1 NOK = 0.4260 RON
SEK flag1 SEK = 0.4274 RON
XAU flag1 XAU = 359.4100 RON
Monede Crypto
1 BTC = 287549.97RON
1 ETH = 14018.10RON
1 LTC = 374.85RON
1 XRP = 2.31RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.90% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.05%
6 luni: 6.07%
12 luni: 6.08%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16919.27 0.64%
BET-BK 3106.43 0.79%
BET-FI 60331.04 0.32%
BET-NG 1207.43 0.53%
BET-TR 35105.44 0.64%
BET-TRN 34296.30 0.64%
BET-XT 1441.47 0.59%
BET-XT-TR 2957.27 0.59%
BET-XT-TRN 2893.96 0.59%
BETAeRO 1063.61 -0.31%
BETPlus 2500.71 0.64%
RTL 37139.30 0.67%

Comunicate de presa

Contrabanda cu tutun
O linie electrică inedită în România
Kaufland

Programul de 1 Mai şi Paşte al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul magazinelor...


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel