Horoscop septembrie 2019. Energie, schimbare și introspecție

Matei Ion |
Data publicării:
Se anunță o toamnă bună
Se anunță o toamnă bună

Toamna aceasta anunță destul de multe schimbări dar doar pentru cei care își și doresc cu adevărat acest lucru.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Pe măsură ce septembrie 2019 începe, Luna trece prin înflăcăratul Berbec. Aceasta vă oferă multă energie pentru a începe lucruri noi și a vă exprima creativ. Vestea proastă este că Mercur a staționat (se pare că s-a oprit din mișcare) în casa creativității, oprind temporar fluxul acelei energii.

Deși acest lucru nu va dura foarte mult, vă va oferi o perspectivă asupra modului în care vă folosiți uneori emoțiile. Acesta este un moment minunat pentru a afla mai multe despre cum să vă predați și pentru a vă sincroniza cu ritmul Universului. Aceasta va fi o lecție foarte importantă la jumătatea lunii, când Soarele și Marte (două planete puternice pentru Berbec) se alătură în a șasea casă a ambiției și a direcției în viață. Înainte de această perioadă, acordați-vă timp pentru a vă simți pasiunea pentru ceea ce vă mână în viață.

Taur (20 aprilie - 21 mai)
Venus este conducătorul semnului tău, Soarele și, prin urmare, o planetă puternică pentru tine luna aceasta. Pe măsură ce luna începe, ea este localizată alături de Saturn în casa a treia. Acesta va fi un moment important pentru problemele casei a treia, în special comunicarea, scrierea și afacerile.

Amplasarea lui Saturn aici ne permite să analizăm motivația în aceste domenii. Ce ai dori să comunici sau să realizezi? Ce te reține în aceste domenii și cum poți schimba asta? Venus va intra în cea de-a patra casă a căminului și a educației pe 7 și va rămâne acolo până pe 4 octombrie.

Folosiți această perioadă pentru îmbunătățirea locuinței și pentru a vă apropia de familie. Acordați atenție specială copiilor. Energiile romantismului și creativității plutesc în aer.

Horoscop 2019. Plouă cu bani la toamnă pentru aceste zodii

Gemeni (21 mai - 21 iunie)
În această lună se pune accent pe treburile casei, familia și sinele tău emoțional. Lucrurile ar putea fi puțin copleșitoare în prima jumătate a lunii. Provocările apar pe data de 9 în timp ce karma îl dezvăluie pe Pluto în casa relațiilor.

Soarele și Marte se conectează în a patra casă pe 14 septembrie, oferind o oportunitate de descoperire sau dimpotrivă de criză. Acesta este un moment pentru a vă ocupa de sine, a rezolva problemele relațiilor din familie. S-ar putea să existe întrebări mai profunde și supărătoare legate de carieră și direcția vieții, care sunt în centrul frustrării tale.

Ce aveți nevoie în această privință? Este timpul să fiți cu adevărat sincer cu voi înșivă, astfel încât să puteți realiza împlinirea pe care o meritați.

Rac (21 iunie - 22 iul.)
Tranzitul „Cine sunt eu?” al lui Saturn din semnului Soarelui primește un impuls energic, creativ, de la Soare, Marte și Jupiter, care se îndreaptă prin a treia casă sa minții, comunicare și afaceri. Mintea ta este fertilă și activă și te poate ajuta să ieși din rutina creativă.

Iluminările sau ajustările de atitudine din preajma zilei de 9 pot fi transformate în acțiune în a doua jumătate a lunii. Septembrie oferă oportunități excelente de a-ți face prieteni noi, de a te promova, de a-ți face reclamă sau de a crea o prezență pe internet.

Leu (22 iulie - 22 august)
Te simți extrem de creativ, gata să dea naștere unui nou talent sau a unei alte fațete a personalității tale. Acesta este un moment bun dat fiind că se deschid noi uși la locul de muncă sau în cariera ta. Nu vă lăsați stăpâniți de anxietate la începutul lunii.

Acordă o atenție deosebită nevoilor familiei și locuinței, astfel încât să primească o atenție adecvată. Finanțele ar trebui să funcționeze bine, dar evitați să vă măriți sarcina datoriei. Mai bine să economisești pentru lucruri mai mari și mai bune.

Fecioară (22 august - 22 sept.)
La multi ani! Ce lună puternică astrologic! Planetele care stăpânesc cele trei semne de foc tranzitează prin Fecioară, lângă Soarele tău natal. De asemenea, Mercur, conducătorul Fecioarei, intră în zodia ta în ziua de 10. În sfârșit, pe 14 este lună nouă, de bun augur pentru noile începuturi, conjunctură binevoitoare, expansivă. Acesta va fi un test bun pentru tine. VSunteți plini de inspirație, ambiție și dorințe pentru un nou început.

Este timpul să reechilibrezi acea parte rațională și analitică din tine cu sentimentul, inima și pasiunea pentru viață. Pur și simplu nu va fi suficient să planificați lucrurile în mod obișnuit metodic. Va trebui să simți această energie a posibilității.

Este o rezonanță, o frecvență a vibrației, pe care trebuie să o alimentezi și să o crești. Simte puterea pasiunii tale pentru viață. Pasiunea dvs. reprezintă sentimentul dvs. de a cunoaște și adevărul despre cine sunteți și de ce sunteți aici. „Planul” de care ai nevoie întotdeauna se va dezvălui. Ai încredere în tine și în Univers. A putea controla totul nu este atât de important. Jupiter părăsește Fecioara pe data de 24 și nu se va mai întoarce o vreme, așa că profită.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Venus și Saturn, cei mai mari doi aliați planetari ai Balantei, încep luna împreună în casa carierei, statutului și responsabilității. Acest lucru sugerează că energiile schimbării în aceste domenii - energiile puse în mișcare în februarie și martie trecută - se îndreaptă spre rezoluție în următoarele șase-opt săptămâni.

Folosiți acest timp pentru a vă „lumina” cu sentimentul dvs. de supra-responsabilitate. Dacă nu vă puteți iubi munca, atunci încercați să lucrați cu dragoste. Înlăturați-vă presiunea oriunde puteți. Faceți lucruri din jurul casei pentru a vă simți mai confortabil și mai special. Percepțiile tale despre sine și ceea ce prețuiți se schimbă. Bucurați-vă de plimbare. Finanțele pot arăta imbunatatiri la sfarsitul lunii tocmai la timp pentru cumpara singur cadoul de ziua pe care o meritați cu adevărat.

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)
Puteți simți primele zile ale lunii septembrie 2019 un pic ca și cum v-ați târâ prin noroiul care vă ajuge până la șolduri. Pluton, conducătorul Scorpionului și Mercur tocmai au trecut de la retrograd la mișcare directă. Folosește prima săptămână din septembrie pentru a inventaria și integra lecțiile din casa secundă ale lui Pluton (talente, stima de sine și ceea ce apreciați), care a venit după perioada retrogradă dintre aprilie și august. Până la data de 11, atenția dvs. se va fi mutat în casa a 11-a a treburilor casei, unde Soare, Marte, Mercur și Jupiter se vor aduna.

A unsprezecea casă este casa prietenilor, crearea de rețele, promovarea pe sine, obiectivele ideale, pe termen lung și banii generați din carieră. Există multă energie disponibilă, așa că acordați o atenție deosebită acestor domenii ale vieții voastre. Obțineți o bună cunoaștere a idealismului și așteptărilor dvs., astfel încât să nu vă torpilați potențialul rezultat. Pur și simplu nu poți schimba oamenii. Schimbă lentila prin care te uiți, ajustându-ți convingerile despre tine.
Săgetător (21 noiembrie - 21 decembrie)
Optimismul tău obișnuit poate fi un pic pus la încercare atunci când luna începe în timp ce Chiron, Neptun și Uranus - toate retrograde - sunt aliniate în a doua, a treia și a patra casă, care îți reprezintă valorile, gândurile, credințele și sentimentele tale fundamentale.
Există câteva probleme profunde care necesită conștientizarea ta. Totuși, inspirația și motivația ta vor veni destul de curând. Pe 14 septembrie are loc o lună nouă, ce tranzitează Jupiter, care este puternicul conducător al semnului tău, Soare. Pe 15 Soarele și Marte sunt conjuncționale.

Aceste două evenimente puternice au loc în a zecea casă a carierei, statutului și responsabilității. Acesta este momentul pentru tine să visezi lucrurile așa cum ar putea fi și să spui „De ce nu?”


Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Luna în înflăcăratul Berbec oferă motivații la începutul lunii și ne scoate din efectele dezorientante ale lui Mercur, Chiron, Uranus și Neptun retrograd. Multă energie poate fi axată pe oportunitatea relației.
Acest lucru poate însemna o șansă pentru romantism pentru cei care caută acest lucru activ. Pentru alții înseamnă să vă concentrați pe relațiile existente. Nu treceți cu vederea lecțiile de aici. Ați face bine să fiți mai sinceri în ceea ce vă trebuie și viziunea voastră pentru cuplu.

Gândurile voastre ar fi binevenite. Oportunitățile de exprimare creativă sunt la vârf în această lună. Lăsați talentele creative să zboare. De asemenea, este nevoie de multă inspirație care poate fi câștigată din a noua treaptă a casei, călătoriilor sau învățăturilor superioare. Vizitați-vă profesorul, mergeți la un curs sau citiți o carte care vă va ajuta să vă schimbați percepția.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)
Tranzitul Saturn din casa a șasea v-a concentrat mult în aceste zile pe obiectivele și direcția vieții dvs. Chiar dacă ultimele săptămâni au făcut lucrurile la fel de clare precum ceața, nu vă stresați. Puterea transformatoare a Soarelui, Marte și Jupiter în cea de-a opta casă a schimbării dvs. poate fi foarte revelatoare.

14 și 15 vor cristaliza multe lucruri pentru dvs. Luați în considerare cu atenție posibilitățile aflate în așteptare. Dacă sunteți tipul de turnuri de fildeș prea idealist de Vărsător, este timpul să vă scoateți inima și sentimentele din frigider! Sunteți un agent catalitic excelent pentru schimbare și reformă, așa că nu vă păstrați pentru dvs. Sinergia este secretul pentru a fi un Vărsător fericit.

Dați apele vindecătoare ale zeilor pentru că oricine va primi de la dvs. și veți fi mereu fericit. 24 și 25 sunt zile indicate pentru a lua măsuri.

Pesti (19 februarie - 21 martie)
Saturn trece prin ultimele gradele ale casei tale de auto-exprimare creativă. Energiile dvs. creative caută doar calea potrivită pentru exprimare. Nu grăbiți procesul; făceți-vă timp pentru a gasi ceea ce vi se pare potrivit. Saturn vă spune să faceți o introspecție și să găsiți muza sau motivația care se potrivește noului eu. Tranziția Soarelui, Marte și Jupiter se opun Soarelui natal, făcând relațiile un teren fertil pentru provocări, în special la mijlocul lunii septembrie 2019.
Există, probabil, unele aspecte care au rămas nerezolvate și care necesită discuții. Clarificați cu partenerul ce funcționează pentru dvs. și ce nu și ce este negociabil. Ați lăsat mingea să fie în curtea „lor” suficient de de mult în aveastă viață. Dacă vă simțiți într-o rutină socială, unele prietenii noi, stimulatoare, de susținere pot fi binevenite. Vă exersați mușchii spirituali acum. Aveți încredere în dvs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9715
Diferența 0.0008
Zi precendentă 4.9707
USD
Azi 4.5614
Diferența -0.0031
Zi precendentă 4.5645
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 19-03-2024
EUR flag1 EUR = 4.9715 RON
USD flag1 USD = 4.5614 RON
GBP flag1 GBP = 5.8088 RON
CHF flag1 CHF = 5.1628 RON
AUD flag1 AUD = 2.9953 RON
DKK flag1 DKK = 0.6666 RON
CAD flag1 CAD = 3.3679 RON
HUF flag1 HUF = 0.0126 RON
JPY flag1 JPY = 0.0306 RON
NOK flag1 NOK = 0.4309 RON
SEK flag1 SEK = 0.4392 RON
XAU flag1 XAU = 316.4037 RON
Monede Crypto
1 BTC = 301408.78RON
1 ETH = 15581.47RON
1 LTC = 382.56RON
1 XRP = 2.82RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.97% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.08%
6 luni: 6.10%
12 luni: 6.11%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 16347.25 0.62%
BET-BK 3017.97 0.39%
BET-FI 59593.10 0.62%
BET-NG 1175.05 0.81%
BET-TR 33918.60 0.62%
BET-TRN 33136.81 0.62%
BET-XT 1399.18 0.63%
BET-XT-TR 2870.54 0.63%
BET-XT-TRN 2809.09 0.63%
BETAeRO 1087.27 -0.29%
BETPlus 2418.01 0.60%
RTL 35850.36 0.64%

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel