Investiţia depăşeşte 85.000 euro şi se află într-un spaţiu închiriat, având o capacitate de 65 de locuri, a declarat Ioana Burcea pentru News.ro. Aceasta va prelua în viitor Paralela 45, companie care anul viitor împlineşte 30 de ani.
"La Bistro gastronomic Frank, focusul este mâncarea. Aducem reţete din toată lumea, folosim ingrediente sezoniere, avem o listă complexă de vinuri. Meniul se va schimba în funcţie de sezon, lucrăm cu produse proaspete din România, doar proaspete. Până săptămâna viitoare sperăm să avem meniul de bucătărie şi unul separat pentru dulciuri şi deserturi", a declarat Ioana Burcea pentru News.ro.
Ea a studiat la Londra la Cass Business School (BSc Business Studies), iar apoi a urmat un masterat la Imperial College London. Pregătirea de patiserie a făcut-o la prestigioasa şcoală de bucătari Le Cordon Bleu Paris.
Taco Bell inaugurează al patrulea restaurant din București
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.