(P) Ce pietre pretioase trebuie sa porti pentru a-ti proteja energia si sanatatea?

Antonia Popescu |
Data actualizării: | Data publicării:
(P) Ce pietre pretioase trebuie sa porti pentru a-ti proteja energia si sanatatea?
(P) Ce pietre pretioase trebuie sa porti pentru a-ti proteja energia si sanatatea?

Știai că poți folosi protecția pietrelor pentru ca alte persoane să nu-ți fure energia? Adesea, energiile oamenilor cunoscuți și apropiați vibrează în concordanță cu propria energie.

Cu toate acestea, se poate întâmpla că unii oameni să fie capabili să fure energia altora. Există indivizi care emană energii joase, conștient sau inconștient. Când energia joasă este emanată în apropierea persoanelor, această tinde să se “lipească” de oamenii care frecventează acest mediu și începe să degradeze sau să dreneze forțele vibraționale înalte. În acest fel, se întâmplă ca în fața unor persoane sau în spații anume, cei a căror energie este furată să dezvolte anumite senzații de disconfort, oboseală sau supărare. Există ființe numite vampiri energetici, deoarece au particularitatea de a absorbi energia pozitivă a rudelor, colegilor, a prietenilor sau a cunoștințelor lor. Uneori, aceste tipuri de persoane pot exista în familie, la școală și, mai frecvent, în mediul de lucru. Când acești vampiri energetici acționează asupra energiei altora, apar stări foarte constante de descurajare, anxietate sau oboseală. Pierderea acestei energii se traduce printr-o lipsă de vitalitate care nu are de-a face cu epuizarea normală și care, în cazuri foarte grave, poate provoca daune sănătății psihice, fizice și spirituale.

Schimbul de energie este ceva automat și nu poate fi evitat. Totuși poți recurge oricând la calitățile protectoare ale unor pietre prețioase și semiprețioase pentru ca aceste persoane să nu-ți fure energia. 

Printre pietrele prețioase care protejează energia, se remarcă cuarțul, deoarece aceste cristale au proprietăți protectoare deosebite. Cristalele de cuarț sunt în fruntea listei. Sunt cristale de protecție prin excelență, pot fi folosite ca pietre în multiple accesorii personale. Înainte de a le folosi, acestea trebuie curățate și programate mental. Pentru a programa un cristal de cuarț, acesta este ținut în mâini și i se spune că funcția sa este de a proteja energia pentru a nu fi absorbită de alte persoane. Pe lângă faptul că protejează energia personală, o revitalizează și o readuce la echilibru. Aceste cristale sunt capabile să contracareze entitățile malefice din planul spiritual. Purifică energiile interne și nu permite că acestea să fie absorbite sau contaminate de emanațiile care decurg din altercații sau radiații electromagnetice. Amplifică energia personală în situații precum tristețe și oboseală. Este o piatră vindecătoare, reglează și redirecționează energia personală către acele aspecte negative care rămân ascunse în zona mentală. Găsești cristal de cuarț la e-Crystals.com, alături de toate celelalte pietre pe care le vom descrie mai jos.

Chihlimbarul, de asemenea, te poate ajuta. Folosirea pandantivelor de chihlimbar sau brelocurilor alungă energiile negative generate de invidie. Chihlimbarul nu este tocmai o piatră, este o rășină cu mari proprietăți curative și protectoare. Acest element absoarbe vibrațiile și forțele negative emanate de oamenii din apropiere. Este o amuletă puternică împotriva invidiei și geloziei. Se spune că atunci când culoarea lui se schimbă, ar trebui aruncat pentru că este supraîncărcat cu negativitate.

Beriliu este un alte mineral benefic. Protejează de influențele rău intenționate la nivel mental și spiritual. Formează un scut energetic împotriva manipulării și bârfei. Folosirea acestei pietre în brățări sau inele creează un câmp energetic care împiedică pătrunderea negativității în jurul persoanei care poartă piatră.

Carnelianul este bijuteria vitalității. Puterea lui te protejează influență vampirilor energetici care se apropie sub pretextul prieteniei, motivați de interese ascunse.

Smaraldul protejează de energiile psihice cu vibrații scăzute produse de invidie. Întărește aura personală și crește energia de vindecare a corpului.

Granatul promovează refacerea energiei după activități intense. Respinge energiile negative și protejează câmpul auric de orice încercare de a drena forța vitală. Oferă rezistență la orice atac psihic sau spiritual.

Hematitul este amuletă favorită împotriva blestemelor. Datorită capacității sale de a absorbi energiile negative provenite de la alte persoane, este o piatră de protecție foarte eficientă. Ajută la depășirea problemelor emoționale, mai ales dacă ele își au originea în influența negativă a forțelor impure. Întărește corpul fizic, oferind un plus de energie pentru a depăși cerințele vieții de zi cu zi.

Jadul este folosit contra energiilor negative de mii de ani, în special în Asia. Această bijuterie generează putere fizică, spirituală și mentală. Protejează mintea și gândurile de influențele terțelor părți. Are virtutea de a alunga vampirii psihici și de a bloca atacurile acestora.

Lapis lazuli protejează capacitatea mentală a celui care îl poartă, întărind energia psihică. Formează un scut energetic împotriva vibrațiilor inferioare ale fricii, angoasei și disperării. Respinge atacurile spirituale.

Ochiul de tigru este o piatră ce poate preveni furtul de energie prin puterea sa de protecție. Acționează în zona spirituală, servește împotriva blestemelor și a altor influențe energetice cu vibrații joase. Când este plasat pe brățări, crește puterea personală. Capacitatea sa de protecție se extinde și asupra bunurilor materiale.

Onixul protejează câmpul auric împotriva oricăror forțe de nivel scăzut. Este recomandat pe scară largă pentru a proteja energia copiilor mici. Este deosebit de util să respingi energiile eliberate din situațiile de violență sau agresiune. Nu numai că respinge energiile negative, dar este capabil să le rețină în sine, să le transmute și să le elibereze sub formă unei vibrații înalte.

Este o piatră care oferă multă energie vitală purtătorului său și respinge eficient orice încercare de a-i fură vitalitatea. Când este folosit ca accesoriu, trebuie să fie în contact cu pielea. Abia atunci, acest frumos cuarț negru va îndepărta fricile și sentimentele negative din minte. Acest mineral oferă și capacitatea de a influența energetic pe ceilalți oameni. Calitatea sa de burete energetic îl face foarte util pentru protejarea copiilor de vampirii energetici. Când este plasat într-un spațiu de acasă, diluează vibrațiile inferioare, respinge vizitatorii rău intenționați și reduce forțele contrare păcii și armoniei.

Acestea sunt doar câteva pietre ce te pot ajuta împotriva vampirilor energetici și împotriva lucrurilor care îți fură energia. De asemenea, poți să te bazezi pe safir, turmalina, jasp roșu sau ametist. Alege piatră cu cea mai mare putere pentru tine sau pe cea care crezi tu că îți oferă această putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Calculator schimb valutar

EUR
Azi 4.9695
Diferența -0.0035
Zi precendentă 4.973
USD
Azi 4.6078
Diferența -0.0007
Zi precendentă 4.6085
Schimb
in
Curs valutar | Actualizat la 29-03-2024
EUR flag1 EUR = 4.9695 RON
USD flag1 USD = 4.6078 RON
GBP flag1 GBP = 5.8126 RON
CHF flag1 CHF = 5.1124 RON
AUD flag1 AUD = 3.0018 RON
DKK flag1 DKK = 0.6662 RON
CAD flag1 CAD = 3.4003 RON
HUF flag1 HUF = 0.0126 RON
JPY flag1 JPY = 0.0305 RON
NOK flag1 NOK = 0.4239 RON
SEK flag1 SEK = 0.4304 RON
XAU flag1 XAU = 330.7911 RON
Monede Crypto
1 BTC = 324450.54RON
1 ETH = 16363.13RON
1 LTC = 484.74RON
1 XRP = 2.95RON
Indicatori financiari
IRCC:
3 luni: 5.90% p.a.
ROBOR:
3 luni: 6.06%
6 luni: 6.08%
12 luni: 6.08%
EURIBOR:
3 luni: -0.4770 %
6 luni: -0.3880 %
12 luni: -0.1270 %
Indici bursieri | Sursa: BVB
Indice Ultima valoare Variatie
BET 17035.50 0.63%
BET-BK 3111.61 0.24%
BET-FI 60600.36 -0.17%
BET-NG 1228.34 0.93%
BET-TR 35346.63 0.63%
BET-TRN 34531.92 0.63%
BET-XT 1453.31 0.55%
BET-XT-TR 2981.59 0.55%
BET-XT-TRN 2917.77 0.55%
BETAeRO 1080.52 -0.38%
BETPlus 2512.16 0.58%
RTL 37428.51 0.62%

Opinii

Analistul Adrian Negrescu explicând cum stau lucrurile / FOTO: Facebook

Plafonarea prețurilor. Adrian Negrescu: Este doar o măsură de imagine, nimic altceva

Propunere controversată pe masa Executivului:...

Adrian Negrescu

Guvernul a uitat de austeritate (document). Negrescu: Drumul spre recesiune este bătut!

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere...

Un muncitor instalează o centrală termică / Foto: Freepik

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
Informațiile BVB sunt destinate exclusiv pentru folosința individuală a utilizatorului final și nu pentru a fi redistribuite, revândute sau folosite în scop comercial.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel