Dacă primul tău instinct după ce cumperi roșii este să le pui în frigider, s-ar putea să le distrugi gustul, textura și chiar nutrienții.
Specialiștii atrag atenție că frigul afectează roșiile mai mult decât îți imaginezi și există o regulă simplă care îți arată exact unde ar trebui să le șii ca să fie mereu dulci și gustoase.
În plus, USDA avertizează că frigul produce așa-numitele "leziuni prin frig", care fac ca textura roșiilor să devină moale și făinoasă.
Află de ce nu trebuie să mai ții roșiile la frigider și cum să le depozitezi corect, direct pe DC Medical.ro, într-un articol semnat de Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.